Автономна соларна система за къща 3,5KW

Автономна соларна система за къща 3,5KW

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Captcha
  • Код на продукта:
  • Наличност: В наличност
  • 7,890.00лв.
на 12 вноски по 736.40 лв.

Автономната соларна система за къща 3,5KW  е подходяща за захранване на консуматори с пикова мощност до 4000W, като същевременно позволява свързване към мрежа/агрегат.

Намира приложение на места където няма електричество или се използва агрегат (по този начин системата може да се комбинира и работи паралелно с агрегата при нужда) - кемпери, каравани, вили, бунгала и т.н.

Соларният инвертор е пълна синусоида - за разлика от тези с модифицирана синусоида, той може да захранва и електроуреди със стартов ток. Освет това неговото КПД е много по-високо.

Соларният контролер е вграден в инвертора, което спестява място и прави изделието по-красиво.

Офертата включва следните компоненти:

кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.

Примерни консуматори захранвани от подобна фотоволтаична система:

При пълен заряд, акумулаторът може да осигури резервна мощност от около 5600Wh

Системата може да бъде монтирана и в домашни условия, свързана към мрежата, допринасяйки за намаляване сметките за ток.

Фотоволтаичните панели ще произвеждат средно на ден през светлата част на деня, в зависимост от сезона - между 4,5 и 16,8 KWh енергия.

Допълнителни компоненти:

За да може да завършите Вашата фотоволтаична система е необходимо да закрепите панела върху конструкция, както и да извършите окабеляването от панела до контролера, и съответно от контролера до батерията. След като определите необходимите Ви разстояния, имайте предвид, че трябва да умножите разстоянието x 2, защото ще прекарвате два кабела един за + и един за -. Конструкцията може да бъде изградена от клиента или закупена от нас.

Може да закупите соларни кабели от нас (6мм2 - са подходящи за тази система), и по този начин да ги добавите във Вашата количка: СОЛАРЕН КАБЕЛ

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.