Menu
Your Cart

Автономна соларна система за телевизор, осветление, лаптоп

Автономна соларна система за телевизор, осветление, лаптоп
Автономна соларна система за телевизор, осветление, лаптоп
1,239.00лв.
на 12 вноски по 115.64 лв.

Автономната соларна система е подходяща за захранване на малки консуматори с пикова мощност до 1000W - телевизор, осветление, лаптоп, зарядно за телефон, малка бормашина и други.

Соларната система намира приложение на места, където няма електричество - кемпери, каравани, вили, бунгала и т.н.

Соларният инвертор е пълна синусоида - за разлика от тези с модифицирана синусоида, той може да захранва и електроуреди със стартов ток. Освен това неговото КПД е много по-високо.

Офертата включва следните компоненти:

кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.

Примерни консуматори захранвани от подобна фотоволтаична система:

При пълен заряд, акумулаторът може да осигури резервна мощност от около 700Wh

КонсуматорМощностЧасове работаОбща консумация
Телевизор LED70W4 часа280Wh
Осветление LED10W4 часа40Wh


При консумация от 280Wh+40Wh = 320Wh за деня и хубаво слънчево време към системата може да бъде включен и друг маломощен консуматор - например лаптоп.През светлата част на деня, фотоволтаичният панел ще произвежда средно на ден, в зависимост от сезона - между 350 и 1400 Wh енергия.


Допълнителни компоненти:

За да може да завършите Вашата фотоволтаична система е необходимо да закрепите панела върху конструкция, както и да извършите окабеляването от панела до контролера, и съответно от контролера до батерията. След като определите необходимите Ви разстояния, имайте предвид, че трябва да умножите разстоянието x 2, защото ще прекарвате два кабела един за + и един за -. Конструкцията може да бъде изградена от клиента или закупена от нас.

Може да закупите соларни и силови кабели от нас (4мм2 - са подходящи за тази система), и по този начин да ги добавите във Вашата количка: СОЛАРЕН КАБЕЛ

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.