Menu
Your Cart

Новини - соларни панели RSS Feed

14 апр. Най-добрите и ефективни соларни панели за 2021
admin 0 1628
Ефективност на соларните панелиЕфективността на слънчевите панели е мярка за количеството слънчева светлина (облъчване), което попада върху повърхността на слънчевия панел и се превръща в електричество. Поради многото постижения в областта на..
15 дек. Мрежова Соларна Система - плюсове и минуси
admin 0 480
Мрежова соларна системи /ON Grid/ е онази слънчева енергийна система, която произвежда енергия само когато е налична електрическата мрежа. За да работят, тези системи се нуждаят от връзка с мрежата.   Плюсове: За някои ползватели на електро..
08 септ. Как да намалим сметките си за ток?
admin 0 350
Как да намалим сметките си за ток и постигнем енергийна независимост посредством соларни панели? Замисляли ли сте се как малките промени в енергийните ни навици могат да доведат до голямо въздействие върху околната среда?Има много съвети за ене..
10 авг. Соларни панели Half Cut или Стандартни фотоволтаици
admin 0 525
Основната разлика между Half Cut и Стандартните панели е, че:Един стандартен соларен панел има 60 клетки. Клетката с половин разрез /half cut/ удвоява тази бройка на 120 за същия размер слънчев панел.Причината Half cut фотоволтаичните панели да..
13 юли Ново поколение Соларни Панели
0 330
Соларни панели с капсулирани проследяващи огледала Канадският разработчик на слънчеви продукти ISP Solar показа своята пробивна технология в соларната индустрия, представяйки в началото на февруари 2020 г. ново поколение соларни панели на изложен..
13 апр. Работят ли соларните панели през зимата?
admin 0 666
На пръв поглед изглежда, така че соларните панели са направени за само за места, където слънцето е в изобилие. И все пак соларните панели се представят добре по цялата планета. Дори в студени, северни ширини и дъждовен климат, слънчевата енергия е на..
31 март Как 139 Държави могат да бъдат захранвани от соларни панели
admin 0 194
Учени публикуваха подробна идея за захранване на 139 държави със 100 процента възобновяема енергия /соларни панели/ до 2050 г. Енергийните експерти от университета в Станфорд съобщиха, че използването на вятърна, слънчева, геотермална и водна (хидрое..
17 март 6 съвета относно избора на правилните инсталатори за вашите соларни панели
admin 0 249
6 съвета относно избора на правилните инсталатори за вашите соларни панели Намерете подходящия доставчик на слънчеви панели за вашия дом Закупуването на слънчеви панели е солидна инвестиция, така че трябва да сте сигурни, че сте избрали подходящи..
04 март ETFE или PET гъвкави соларни панели
admin 0 242
ETFE и PET: Два основни материала в областта на полугъвкавите панели  Ставайки въпрос за гъвкавите фотоволтаични панели, които се използват широко в различни области и при които наличното пространство или допустимото натоварване са строго огр..
03 февр. 4 неща, които трябва да знаете, преди да купите гъвкави соларни панели
admin 0 480
4 неща, които трябва да знаете, преди да купите гъвкави соларни панелиСъвети за закупуване на гъвкави слънчеви панелиНа българският пазар ще намерите търговци, които продават огромно разнообразие от гъвкави слънчеви панели на много различна цен..
04 ноем. Соларни панели. Монтаж и свързване на соларни панели във фотоволтаична система
admin 0 2034
Основни стъпки за монтаж на соларни панели върху наклонен покрив и свързването им в соларна система за собствена консумация.Стъпка 1: Предварителна подготовка за монтиране на соларните панелиСтъпка 2: Монтиране на фотоволтаичните модулиСтъпка 3..
20 окт. Топ 9 мита за соларни панели
admin 0 311
Топ 9 мита за соларни панелиРазвенчаването на 9 мита за слънчевата енергияТърсенето на възобновяеми енергийни източници се увеличава, за да се намалят последиците от глобалното затопляне на околната среда, поради увеличеното замърсяване. Ние сме ..
21 септ. Най-добрите соларни панели за вас
admin 0 3115
 Защо слънчевите панели в България  предлагат големи възможности Соларните панели в България се възползват от един от най-мощните и свободни ресурси на природата: енергията, произведена от слънцето. Слънчевите панели, наричани още фотоволтаични и..
30 юли Сравнение между гъвкави,огъваеми, сгъваеми и обикновени соларни панели
admin 0 656
В тази статия ще направим кратко сравнение между гъвкави, огъваеми, сгъваеми и обикновени соларни панели. Стандартните слънчеви панели са тежки и твърди, предният защитен слой над слънчевите клетки е с дебелина 3-4 мм и е изработен от закалено ултра-..
07 май Как да изберем подходяща соларна система за нашата каравана или кемпер?
admin 0 1650
В тази статия ще ви запознаем с всичко необходимо за постигането и избора на най-добрата соларна конфигурация за вашия кемпер или каравана. Започва със стъпка 1:1. Как да оразмерим системата?За правилната и безпроблемна работа на нашата инсталаци..
Показани 1 от 15 | 25 (2 Страници)