Соларна фотоволтаична система 560W

Соларна фотоволтаична система 560W

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Captcha
  • Код на продукта:
  • Наличност: В наличност
  • 1,748.00лв.
на 12 вноски по 163.15 лв.

Фотоволтаичната система е подходяща за захранване на малки консуматори с пикова мощност до 1000W - телевизор, осветление, малък хладилник(през лятото), лаптоп, малка дрелка и други.

Соларната система намира приложение на места където няма електричество - кемпери, каравани, вили, бунгала и т.н.

Соларният инвертор е пълна синусоида - за разлика от тези модифицирана такава, той може да захранва и електроуреди със стартов ток. Освен това неговото КПД е много по-високо.

Офертата включва следните компоненти:

кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.

Примерни консуматори захранвани от подобна фотоволтаична система:

При пълен заряд, акумулаторът може да осигури резервна мощност от около 1400Wh

 №​КонсуматорМощностЧасове работаОбща консумация
1Телевизор LED 70W4 часа280Wh
2Осветление LED10W4 часа40Wh
3Малък Хладилник 24 часа550Wh

 

 

Обща консумация за деня 280Wh+40Wh+350Wh = 870Wh, като при хубаво слънчево време към системата може да бъде включен и друг маломощен консуматор - например лаптоп, дрелка и др.

 

През светлата част на деня фотоволтаичните панели ще произвеждат средно на ден, в зависимост от сезона - между 780 и 2800 Wh енергия.

Допълнителни компоненти:

За да може, да завършите Вашата фотоволтаична система е необходимо да закрепите панела върху конструкция, както и да извършите окабеляването от панела до контролера, и съответно от контролера до батерията. След като определите необходимите Ви разстояния, имайте предвид, че трябва да умножите разстоянието x 2, защото ще прекарвате два кабела един за + и един за -. Конструкцията може да бъде изградена от клиента или закупена от нас.

Може да закупите соларни и силови кабели от нас (4мм2 - са подходящи за тази система), и по този начин да ги добавите във Вашата количка: СОЛАРЕН КАБЕЛ

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.