Menu
Your Cart

Хибридни соларни инвертори

Хибридният соларен инвертор представлява перфектното комбиниращо устройство, намиращо приложение както при независещи от мрежата автономни островни соларни системи, като решения за собствена консумация, така и при свързани към мрежата енергийни решения. Инверторът може да се използва и като чисто соларно аварийно захранване. Соларният инвертор съчетава в себе си един модерен високочестотен инвертор пълна синусоида от най-ново поколение с ефективен соларен контролер, мощно AC зарядно устройство и непрекъсваем (10ms) трансферен ключ. Интелигентното управление позволява гъвкаво адаптиране на системата към необходимите нужди и съществуващи източници на енергия, което да осигури максимална сигурност на захранване. Иновативният LCD панел за управление позволява бързо и лесно задаване на приоритетния източник на енергия като напр. соларни панели, генератор или обществената мрежа. В допълнение чрез панела може да се настроят вида на акумулаторните батерии, максималното зарядно напрежение, както и входящия обхват на напрежението. При необходимост от по-големи мощности е възможно паралелно монофазно свързване на 4kVA и 5kVA модели за постигане на обща мощност на системата от 30kVA. С тези модели е възможна също така и работа в трифазна система без ограничения.

Соларен инвертор XPI 1.2K-12 е монофазен соларен инвертор от ново поколение, който е перфектното решение за места с нестабилна захранваща мрежа или там където тя напълно липсва. Устройството съчетава в себе си един модерен високочестотен инвертор пълна синусоида от най-ново поколение със соларе..
775.00лв.
Соларен инвертор XPI 3K-24 е монофазен соларен инвертор от ново поколение, който е перфектното решение за места с нестабилна захранваща мрежа или там където тя напълно липсва. Устройството съчетава в себе си един модерен високочестотен инвертор пълна синусоида от най-ново поколение с високоефективен..
1,095.00лв.
Соларен инвертор XPI 5K-48+ е монофазен соларен инвертор от ново поколение, който е перфектното решение за места с нестабилна захранваща мрежа или там където тя напълно липсва. Устройството съчетава в себе си един модерен високочестотен инвертор пълна синусоида от най-ново поколение с високоефективе..
1,790.00лв.
Соларен инвертор XPI 5K-48 PWM е  бюджетен монофазен соларен инвертор, който е перфектното решение за места с нестабилна захранваща мрежа или там където тя напълно липсва. Устройството съчетава в себе си един модерен високочестотен инвертор пълна синусоида и соларен PWM контролер, мощно тр..
1,580.00лв.
Соларен хибриден инвертор 3KW е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранване.&..
1,490.00лв.
Соларен хибриден инвертор 5.5KW е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранване..
1,830.00лв.
Соларен хибриден инвертор 7.2KW е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранване..
2,790.00лв.
Соларен инвертор Infinisolar 10KW е трифазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранван..
7,990.00лв.
Соларен инвертор Infinisolar 3KW е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранван..
2,820.00лв.
Соларен инвертор Infinisolar E5.5KW е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранване...
4,360.00лв.
Соларен инвертор Infinisolar 5KW+ е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранване. И..
4,820.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)