Хибридна соларна система 1KW

Хибридна соларна система 1KW

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Captcha
  • Код на продукта:
  • Наличност: В наличност
  • 2,680.00лв.
на 12 вноски по 250.13 лв.

Фотоволтаичната соларна система е подходяща за захранване на консуматори с пикова мощност до 1000W, като същевременно позволява свързване към мрежа/агрегат.

Соларната система намира приложение на места, където няма електричество или се използва агрегат (по този начин системата може да се комбинира и работи паралелно с агрегата при нужда) - кемпери, каравани, вили, бунгала и т.н.

Соларният инвертор е пълна синусоида - за разлика от тези с модифицирана синусоида, той може да захранва и електроуреди със стартов ток. Освен това неговото КПД е много по-високо.

Соларният контролер е вграден в инвертора, което спестява място и прави изделието по-функционално.

Офертата включва следните компоненти:

кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.

Примерни консуматори захранвани от подобна фотоволтаична система:

При пълен заряд, акумулаторът може да осигури резервна мощност от около 1800Wh

 №​КонсуматорМощностЧасове работаОбща консумация
1Телевизор LED 40W4 часа160Wh
2Осветление LED10W4 часа40Wh
3Хладилник 24 часа800Wh
4Компютър200W2 часа400Wh

 

Обща консумация за 24 часа = 1400Wh, като при хубаво слънчево време към системата може да бъде включен и друг маломощен консуматор - например лаптоп, дрелка и др.

През светлата част на деня фотоволтаичните панели ще произвеждат средно на ден, в зависимост от сезона - между 950 и 2800 Wh енергия.

Допълнителни компоненти:

За да може, да завършите Вашата фотоволтаична система е необходимо да закрепите панела върху конструкция, както и да извършите окабеляването от панела до контролера, и съответно от контролера до батерията. След като определите необходимите Ви разстояния, имайте предвид, че трябва да умножите разстоянието x 2, защото ще прекарвате два кабела един за + и един за -. Конструкцията може да бъде изградена от клиента или закупена от нас.

Може да закупите соларни кабели от нас (6мм2 - са подходящи за тази система), и по този начин да ги добавите във Вашата количка: СОЛАРЕН КАБЕЛ

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.