Menu
Your Cart

Соларно видеонаблюдение

Соларно видеонаблюдение, подходящо за места без електричество и интернет. С нашите готови соларни конфигурации ще може да наблюдавате по всяко време Вашия имот чрез смартфон, таблет или компютър. Камерите, които предлагаме са снабдени с детектор за движение, като при наличие на такова системата директно ще сигнализира на Вашия смартфон посредством мобилното приложение и ще изпрати имейл със снимки на Вашата електронна поща, като има възможност и за запис на видеофайл върху SD карта на камерата. Камерите са снабдени и с IR функция за нощно виждане, което позволява наблюдение дори и при пълна липса на осветеност.

В допълнение, ако разполагате със собствена система за видеонаблюдение, която искате да инсталирате на място без достъп до електричество, ние можем да Ви осигурим захранване чрез комбинация от соларни компоненти и специални акумулатори за съхраняване на произведената енергия.


  WiFi Безжична камера за Видеонаблюдение, без необходимост от DVR. Характеристика:Висока резолюция  2.0 мегапиксела 1080p. Full HD HD IR Вътрешна водоустойчива камера, работи и при много ниско осветление. 15-25 кадъра в секунда Поддръжка и отдалечено видеонаблюдение пре..
135.00лв.
Соларнаτα фотоволтаична система за видеонаблюдение е подходяща за захранване на 1-2 бр. камери, DVR и 4G рутер.Офертата включва следните компоненти:кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.Фотоволтаичен панел 410Wp - 2 броя Соларен контролер Explorer MPPT 60А - ..
1,690.00лв.
Соларна Система за захранване на камера за видеонаблюдение от ново поколение, захранвана изцяло и единствено от соларни фотоволтаични панели. Може да се наблюдава от неограничено разстояние на смартфон, лаптоп, компютър. Подходяща за видеонаблюдение на пчелини, къщи, земеделски земи и много други, о..
1,450.00лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)