Menu
Your Cart

Доставка

Доставката на закупената стока от онлайн магазина се извършва посредством куриер на Еконт. Всяка една поръчка се потвърждава лично от наш сътрудник по телефона, преди да бъде изпратена. Сроковете за доставка зависят от наличността на избрания от Вас продукт и от условията за доставка на съответния куриер. Плащането на закупената и доставена до клиента стока се извършва с наложен платеж в офиса на куриера или при лична доставка до врата. Предлагаме и възможност за предварително заплащане на закупената стока по банков път.
 

При заплащане в брой при доставката на всеки един продукт се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от куриер на Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричния превод, която замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане! При поръчка на стоки, които не съхраняваме на склад и е необходима заявка, клиентът следва да плати капаро за поръчаната стока.
 

Всяка една наша пратка е изпратена към Вас с опция ПРЕГЛЕД или опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания, наранявания или механични повреди вследствие на удари по поръчаните от Вас продукти, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!
 

Ако рамките на 7 дни от доставянето на поръчката в офиса на куриера, Вие не вземете пратката си, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ от вече изпратена поръчка, Вие дължите сумата за куриерската услуга и в двете посоки.
 

Всички други общи условия може да намерите на ОБЩИ УСЛОВИЯ.