Сервиз и услуги

Фирма XPI LTD разполага с екип от добре обучени инженери, специализиране в сервизирането на следните услуги:Професионален монтаж, поддръжка и обслужване на Фотоволтаични системи


Многогодишният опит на нашите служители на дава предимство пред конкуренцията. Ние ще се заем с вашият проект от самото начало до завършването му без посредници / За целта предлагаме оглед и анализ на локацията, проектиране, изготвяне на документи и разрешителни (ако са необходими такива), дизайн и инженеринг и монтаж на инсталацията. Гарантираме за правилното оразмеряване на всяка система изготвена от нас. Всеки наш клиент получава индивидуално и професионално обслужване - изготвяме напълно безплатни енергийни анализи, доклади и оферти.

     

Ремонт на инвертори, контролери - гаранционно и извънгаранционно


​Ние сме официален дистрибутор на контролерите Wiser и Esmart за България, както и за инверторите XPI /които се произвеждат специално за нас и се продават в над 25 държави/ - гарантираме за качествената поддръжка и сервизиране на стоките закупени от нас, всички наши техници са преминали успешно курсове и са сертифициране за извършване на ремонти на всички видове соларни инвертори и контролери.


        Ремонт на навигационни системи и DVR устройства


Разполагаме с техници, който сервизно обслужват всяка навигация или видеорегистратор, закупен от нас. Ние единствени предлагаме доживотен безплатен ъпдейт на всички карти, без скрити условия - при наличие на нов софтуер или карта, ние директно изпращаме на Вашия имейл подробни инструкции за инсталацията им.


        Преглед на инсталации извършени от други фирми


Поради зачестилите повреди в соларни инсталации, калкулирани от наши конкуренти или закупени на произволен принцип инсталации. Ние предлагаме професионален оглед, който включва:


Измерване и проверка на фотоволтаичните панели, Проверка на акумулаторната група, Съвет за монтаж на правилният контролер и инвертор, Проверка на предпазители, окабеляване, Инспекция на монтажната конструкция.


 

Защо да изберете XPI LTD ?


  • Нашият опит - екип изграден от професионалисти с над 10 годишен опит.

  • Обслужване без аналог - целта на нашият екип не е чисто физическото продаване на стока, нашата мисия е да предлагаме адекватни решения, не бихме инсталирали неправилно оразмерена система, само за да предложим по-добра цена от тази на конкуренцията - често ниската цена, води до двойни или тройни разходи след първите 2-3 години - поради некачествени фотоволтаични панели, контролери, инвертори и най-вече акумулатори.

  • Богат асортимент от компоненти и бързо сервизиране