Menu
Your Cart

Сервиз и услуги

Фирма XPI LTD разполага с екип от добре обучени инженери, специализиране в сервизирането на следните услуги:

 


Професионален монтаж, поддръжка и обслужване на Фотоволтаични системи

 

Многогодишният опит на нашите служители на дава предимство пред конкуренцията. Ние ще се заем с вашият проект от самото начало до завършването му без посредници / За целта предлагаме оглед и анализ на локацията, проектиране, изготвяне на документи и разрешителни (ако са необходими такива), дизайн и инженеринг и монтаж на инсталацията. Гарантираме за правилното оразмеряване на всяка система изготвена от нас. Всеки наш клиент получава индивидуално и професионално обслужване - изготвяме напълно безплатни енергийни анализи, доклади и оферти.

     

Ремонт на инвертори, контролери - гаранционно и извънгаранционно

 

​Ние сме официален дистрибутор на контролерите Wiser и Esmart за България, както и за инверторите XPI /които се произвеждат специално за нас и се продават в над 25 държави/ - гарантираме за качествената поддръжка и сервизиране на стоките закупени от нас, всички наши техници са преминали успешно курсове и са сертифициране за извършване на ремонти на соларни инвертори и контролери от нашето портфолио.

 

     

 

        Преглед на инсталации извършени от други фирми

 

 

Поради зачестилите повреди в соларни инсталации, калкулирани от наши конкуренти или закупени на произволен принцип инсталации можем да предложим професионален оглед, който включва:

 

Измерване и проверка на фотоволтаичните панели, Проверка на акумулаторната група, Съвет за монтаж на правилният контролер и инвертор, Проверка на предпазители, окабеляване, Инспекция на монтажната конструкция.

 

Ценова листа за извършване на базови услуги /извънгаранционо/*:

1. Диагности на устройство - 60 лв.

2. Замяна на повредена платка /в цената не е включена самата платка, а само труда по замяната и/ - 40-110 лв. (в зависимост от сложността)

3. Почистване и профилактика - 30-60 лв. /в зависимост от техниката/

4. Настройка на инвертор/контролер в наш офис /извършва се в рамките на 24 часа/ - 35 лв.

5. Дистанционна настройка на инвертор/контролер - 45 лв.

6. Зареждане и диагностика на батерия - 35 лв.

7. Посещение на място до 50 км. - 100 лв. 

* Всички цени са без ДДС

 

Защо да изберете XPI LTD ?

 

  • Нашият опит - екип изграден от професионалисти с над 10 годишен опит.

 

  • Обслужване без аналог - целта на нашият екип не е чисто физическото продаване на стока, нашата мисия е да предлагаме адекватни решения, не бихме инсталирали неправилно оразмерена система, само за да предложим по-добра цена от тази на конкуренцията - често ниската цена, води до двойни или тройни разходи след първите 2-3 години - поради некачествени фотоволтаични панели, контролери, инвертори и най-вече акумулатори.

 

Богат асортимент от компоненти и бързо сервизиране