Menu
Your Cart

Новини RSS Feed

02 май Как правилно да оразмерим нашият инвертор
admin 0 127
Как правилно да изберем и оразмерим инвертор?*Може да използвате и нашият калкулатор за оразмеряване на инвертори, като посетите следната връзка. - линк1. Оразмеряване на максималният и минималният брой соларни модули, които могат да бъдат свързани към инвертора ни:1.1. След като..
02 март Инвертори Voltronic Ревю
admin 0 243
Хибридните инвертори Voltronic са едни от най-ефективните, надеждни и достъпни за използване инвертори, налични на пазара.Една от отличителните характеристики на инверторите Voltronic Max е тяхната висока ефективност. Устройствата използват нова технология за минимизиране на коли..
31 май Какво представляват Shingled соларни панели?
admin 0 3263
Конвенционалните слънчеви панели използват различен брой слънчеви клетки в зависимост от желаната мощност на панела. При тях слънчевите клетки са разположени върху панела с разстояния една от друга. Фиг.1 Стандартни монокристални панелиТе са електрически свързани помежду си с пом..
14 апр. Най-добрите и ефективни соларни панели за 2021
admin 0 19057
Ефективност на соларните панелиЕфективността на слънчевите панели е мярка за количеството слънчева светлина (облъчване), което попада върху повърхността на слънчевия панел и се превръща в електричество. Поради многото постижения в областта на фотоволтаичните технологии пр..
15 дек. Мрежова Соларна Система - плюсове и минуси
admin 0 3480
Мрежова соларна системи /ON Grid/ е онази слънчева енергийна система, която произвежда енергия само когато е налична електрическата мрежа. За да работят, тези системи се нуждаят от връзка с мрежата.   Плюсове: За някои ползватели на електроенергия, особено фирми, които ..
10 ноем. Какъв Инвертор да изберем с модифицирана или пълна синусоида?
admin 0 7926
Ако имате кемпер или каравана, въпросът с избора на инвертор пълна синусоида или модифицирана синусоида е особено актуален. Наличието на инвертор с чиста синусоида е много полезно, тъй като с него можете да пускате електрониката си докато сте сред природата без никакви притеснени..
08 септ. Как да намалим сметките си за ток?
admin 0 1314
Как да намалим сметките си за ток и постигнем енергийна независимост посредством соларни панели? Замисляли ли сте се как малките промени в енергийните ни навици могат да доведат до голямо въздействие върху околната среда?Има много съвети за енергоспестяване в домашни услови..
10 авг. Соларни панели Half Cut или Стандартни фотоволтаици
admin 0 1777
Основната разлика между Half Cut и Стандартните панели е, че:Един стандартен соларен панел има 60 клетки. Клетката с половин разрез /half cut/ удвоява тази бройка на 120 за същия размер слънчев панел.Причината Half cut фотоволтаичните панели да са такъв сериозен пробив в те..
30 юли Фотоволтаична централа на мястото на закрита мина – отлична възможност за инвестиране в соларен парк
admin 0 693
Гражданите могат да се възползват от фотоволтаичната централа за производство на енергия На мястото на закритата въгледобивна мина Терил Вендел, на границата между Франция и Германия, се изгражда фотоволтаична централа - соларен парк, в който граждани, местни власти и компани..
13 юли Ново поколение Соларни Панели
0 1468
Соларни панели с капсулирани проследяващи огледала Канадският разработчик на слънчеви продукти ISP Solar показа своята пробивна технология в соларната индустрия, представяйки в началото на февруари 2020 г. ново поколение соларни панели на изложението Intersolar в Сан Диего, К..
28 май Слънчева фотоволтаична система директно към контакта - кога ще ги стигнем германците?
admin 0 9461
Във все повече градове в Германия навлиза опростена процедура за регистриране на слънчеви фотоволтаични системи тип балконни мини PV централи. Експерти изчисляват, че в цяла Германия към момента са инсталирани и работят около 80 000 балконни електроцентрали. Но пазарният потенциа..
28 май Как да калкулираме консумацията на нашия кемпер-каравана?
admin 0 7791
С тази статия имаме за цел да ви запознаем с основните правила при изчисляване на необходимата соларна енергия за захранване на консуматорите във вашия кемпер или каравана. Поради факта, че много хора самоинициативно купуват соларни панели, без да са наясно какво точно им е необх..
04 май Защо трябва да използваме изравнител за нашите соларни батерии?
admin 0 2272
Изравняване на батериен блок.Какво е еквалайзер (батериен балансьор) и какво представлява изравняването на батерии?Изравняването на батериите с допълнителен еквалайзер за вашите соларни инсталации или RV батерии е задължително, когато искате да удължите живота на акумулатора..
13 апр. Работят ли соларните панели през зимата?
admin 0 10680
На пръв поглед изглежда, така че соларните панели са направени за само за места, където слънцето е в изобилие. И все пак соларните панели се представят добре по цялата планета. Дори в студени, северни ширини и дъждовен климат, слънчевата енергия е надежден и устойчив енергиен изт..
31 март Как 139 Държави могат да бъдат захранвани от соларни панели
admin 0 623
Учени публикуваха подробна идея за захранване на 139 държави със 100 процента възобновяема енергия /соларни панели/ до 2050 г. Енергийните експерти от университета в Станфорд съобщиха, че използването на вятърна, слънчева, геотермална и водна (хидроенергийна, приливна и вълнова) ..
Показани 1 от 15 | 60 (4 Страници)