Menu
Your Cart

Новини RSS Feed

14 апр. Най-добрите и ефективни соларни панели за 2021
admin 0 25
Ефективност на соларните панелиЕфективността на слънчевите панели е мярка за количеството слънчева светлина (облъчване), което попада върху повърхността на слънчевия панел и се превръща в електричество. Поради многото постижения в областта на..
15 дек. Мрежова Соларна Система - плюсове и минуси
admin 0 131
Мрежова соларна системи /ON Grid/ е онази слънчева енергийна система, която произвежда енергия само когато е налична електрическата мрежа. За да работят, тези системи се нуждаят от връзка с мрежата.   Плюсове: За някои ползватели на електро..
10 ноем. Какъв Инвертор да изберем с модифицирана или пълна синусоида?
admin 0 516
Ако имате кемпер или каравана, въпросът с избора на инвертор пълна синусоида или модифицирана синусоида е особено актуален. Наличието на инвертор с чиста синусоида е много полезно, тъй като с него можете да пускате електрониката си докато сте сред пр..
08 септ. Как да намалим сметките си за ток?
admin 0 126
Как да намалим сметките си за ток и постигнем енергийна независимост посредством соларни панели? Замисляли ли сте се как малките промени в енергийните ни навици могат да доведат до голямо въздействие върху околната среда?Има много съвети за ене..
10 авг. Соларни панели Half Cut или Стандартни фотоволтаици
admin 0 179
Основната разлика между Half Cut и Стандартните панели е, че:Един стандартен соларен панел има 60 клетки. Клетката с половин разрез /half cut/ удвоява тази бройка на 120 за същия размер слънчев панел.Причината Half cut фотоволтаичните панели да..
30 юли Фотоволтаична централа на мястото на закрита мина – отлична възможност за инвестиране в соларен парк
admin 0 62
Гражданите могат да се възползват от фотоволтаичната централа за производство на енергия На мястото на закритата въгледобивна мина Терил Вендел, на границата между Франция и Германия, се изгражда фотоволтаична централа - соларен парк, в който гра..
13 юли Ново поколение Соларни Панели
0 100
Соларни панели с капсулирани проследяващи огледала Канадският разработчик на слънчеви продукти ISP Solar показа своята пробивна технология в соларната индустрия, представяйки в началото на февруари 2020 г. ново поколение соларни панели на изложен..
28 май Слънчева фотоволтаична система директно към контакта - кога ще ги стигнем германците?
admin 0 321
Във все повече градове в Германия навлиза опростена процедура за регистриране на слънчеви фотоволтаични системи тип балконни мини PV централи. Експерти изчисляват, че в цяла Германия към момента са инсталирани и работят около 80 000 балконни електроц..
28 май Как да калкулираме консумацията на нашия кемпер-каравана?
admin 0 574
С тази статия имаме за цел да ви запознаем с основните правила при изчисляване на необходимата соларна енергия за захранване на консуматорите във вашия кемпер или каравана. Поради факта, че много хора самоинициативно купуват соларни панели, без да са..
04 май Защо трябва да използваме изравнител за нашите соларни батерии?
admin 0 124
Изравняване на батериен блок.Какво е еквалайзер (батериен балансьор) и какво представлява изравняването на батерии?Изравняването на батериите с допълнителен еквалайзер за вашите соларни инсталации или RV батерии е задължително, когато искате да ..
13 апр. Работят ли соларните панели през зимата?
admin 0 79
На пръв поглед изглежда, така че соларните панели са направени за само за места, където слънцето е в изобилие. И все пак соларните панели се представят добре по цялата планета. Дори в студени, северни ширини и дъждовен климат, слънчевата енергия е на..
31 март Как 139 Държави могат да бъдат захранвани от соларни панели
admin 0 70
Учени публикуваха подробна идея за захранване на 139 държави със 100 процента възобновяема енергия /соларни панели/ до 2050 г. Енергийните експерти от университета в Станфорд съобщиха, че използването на вятърна, слънчева, геотермална и водна (хидрое..
17 март 6 съвета относно избора на правилните инсталатори за вашите соларни панели
admin 0 62
6 съвета относно избора на правилните инсталатори за вашите соларни панели Намерете подходящия доставчик на слънчеви панели за вашия дом Закупуването на слънчеви панели е солидна инвестиция, така че трябва да сте сигурни, че сте избрали подходящи..
04 март ETFE или PET гъвкави соларни панели
admin 0 72
ETFE и PET: Два основни материала в областта на полугъвкавите панели  Ставайки въпрос за гъвкавите фотоволтаични панели, които се използват широко в различни области и при които наличното пространство или допустимото натоварване са строго огр..
27 февр. Очакван бум на соларни панели през следващите 5 години
admin 0 46
Международната агенция по енергетика (МАЕ) очаква бум на инсталирането на соларни панели (фотоволтаици) през следващите пет години. В световен мащаб се очаква инсталираната мощност на слънчева енергия да нарасне със 720 гигавата (GW).Това става ясн..
Показани 1 от 15 | 57 (4 Страници)