Menu
Your Cart

Новини RSS Feed

31 май Какво представляват Shingled соларни панели?
admin 0 2545
Конвенционалните слънчеви панели използват различен брой слънчеви клетки в зависимост от желаната мощност на панела. При тях слънчевите клетки са разположени върху панела с разстояния една от друга. Фиг.1 Стандартни монокристални панелиТе са електрич..
14 апр. Най-добрите и ефективни соларни панели за 2021
admin 0 16093
Ефективност на соларните панелиЕфективността на слънчевите панели е мярка за количеството слънчева светлина (облъчване), което попада върху повърхността на слънчевия панел и се превръща в електричество. Поради многото постижения в областта на..
15 дек. Мрежова Соларна Система - плюсове и минуси
admin 0 3121
Мрежова соларна системи /ON Grid/ е онази слънчева енергийна система, която произвежда енергия само когато е налична електрическата мрежа. За да работят, тези системи се нуждаят от връзка с мрежата.   Плюсове: За някои ползватели на електро..
10 ноем. Какъв Инвертор да изберем с модифицирана или пълна синусоида?
admin 0 6570
Ако имате кемпер или каравана, въпросът с избора на инвертор пълна синусоида или модифицирана синусоида е особено актуален. Наличието на инвертор с чиста синусоида е много полезно, тъй като с него можете да пускате електрониката си докато сте сред пр..
08 септ. Как да намалим сметките си за ток?
admin 0 1099
Как да намалим сметките си за ток и постигнем енергийна независимост посредством соларни панели? Замисляли ли сте се как малките промени в енергийните ни навици могат да доведат до голямо въздействие върху околната среда?Има много съвети за ене..
10 авг. Соларни панели Half Cut или Стандартни фотоволтаици
admin 0 1564
Основната разлика между Half Cut и Стандартните панели е, че:Един стандартен соларен панел има 60 клетки. Клетката с половин разрез /half cut/ удвоява тази бройка на 120 за същия размер слънчев панел.Причината Half cut фотоволтаичните панели да..
30 юли Фотоволтаична централа на мястото на закрита мина – отлична възможност за инвестиране в соларен парк
admin 0 624
Гражданите могат да се възползват от фотоволтаичната централа за производство на енергия На мястото на закритата въгледобивна мина Терил Вендел, на границата между Франция и Германия, се изгражда фотоволтаична централа - соларен парк, в който гра..
13 юли Ново поколение Соларни Панели
0 1333
Соларни панели с капсулирани проследяващи огледала Канадският разработчик на слънчеви продукти ISP Solar показа своята пробивна технология в соларната индустрия, представяйки в началото на февруари 2020 г. ново поколение соларни панели на изложен..
28 май Слънчева фотоволтаична система директно към контакта - кога ще ги стигнем германците?
admin 0 8307
Във все повече градове в Германия навлиза опростена процедура за регистриране на слънчеви фотоволтаични системи тип балконни мини PV централи. Експерти изчисляват, че в цяла Германия към момента са инсталирани и работят около 80 000 балконни електроц..
28 май Как да калкулираме консумацията на нашия кемпер-каравана?
admin 0 6536
С тази статия имаме за цел да ви запознаем с основните правила при изчисляване на необходимата соларна енергия за захранване на консуматорите във вашия кемпер или каравана. Поради факта, че много хора самоинициативно купуват соларни панели, без да са..
04 май Защо трябва да използваме изравнител за нашите соларни батерии?
admin 0 1983
Изравняване на батериен блок.Какво е еквалайзер (батериен балансьор) и какво представлява изравняването на батерии?Изравняването на батериите с допълнителен еквалайзер за вашите соларни инсталации или RV батерии е задължително, когато искате да ..
13 апр. Работят ли соларните панели през зимата?
admin 0 9025
На пръв поглед изглежда, така че соларните панели са направени за само за места, където слънцето е в изобилие. И все пак соларните панели се представят добре по цялата планета. Дори в студени, северни ширини и дъждовен климат, слънчевата енергия е на..
31 март Как 139 Държави могат да бъдат захранвани от соларни панели
admin 0 535
Учени публикуваха подробна идея за захранване на 139 държави със 100 процента възобновяема енергия /соларни панели/ до 2050 г. Енергийните експерти от университета в Станфорд съобщиха, че използването на вятърна, слънчева, геотермална и водна (хидрое..
17 март 6 съвета относно избора на правилните инсталатори за вашите соларни панели
admin 0 839
6 съвета относно избора на правилните инсталатори за вашите соларни панели Намерете подходящия доставчик на слънчеви панели за вашия дом Закупуването на слънчеви панели е солидна инвестиция, така че трябва да сте сигурни, че сте избрали подходящи..
04 март ETFE или PET гъвкави соларни панели
admin 0 872
ETFE и PET: Два основни материала в областта на полугъвкавите панели  Ставайки въпрос за гъвкавите фотоволтаични панели, които се използват широко в различни области и при които наличното пространство или допустимото натоварване са строго огр..
Показани 1 от 15 | 58 (4 Страници)