Menu
Your Cart

Соларни джаджи

Изделия, макети и малки устройства, изцяло захранвани от фотоволтаици. Преносими соларни зарядни продукти за зареждане на телефон, таблет, лаптоп, смартфон, акумулатор и много други. Зарядни соларни системи с различна мощност за зареждане на всякакъв тип акумулаторни батерии. Сгъваеми соларни зарядни системи, които благодарение на своята компактност и малко тегло, са изключително удобни за пренасяне. Соларно хендсфри.

Страхотна сгъваема мини соларна система, позволяваща зареждането на Вашия телефон дори и на най-екстремните места, на които може да се намирате. Системата е изключително удобна, лесно преносима, разгъваща се тогава, когато Ви е необходима. Фотоволтаичните панели са високоефективни, достигащи процент..
138.00лв.
Страхотна сгъваема зарядна соларна система за телефон, позволяваща зареждането на Вашия смартфон дори и на най-екстремните места, на които може да се намирате. Системата разполага и с вградена литиево-полимерна батерия с капацитет от 10000mAh, което прави зарядния процес на Вашите устройства възможе..
139.00лв. 185.00лв.
Висококачествена преносима мултифункционална соларна система, подходяща за всеки, който обича екстремните спортове, лагеруване, палатки, къмпинг и други.Системата е изключително удобна, лесно преносима, разгъваща се тогава, когато Ви е необходима, с удобни метални дръжки за закачане. Фотоволтаич..
265.00лв.
Изключително удобно и лесно за пренасяне мултифункционално соларно зарядно за таблет, лаптоп, смартфон, акумулатор, с номинална мощност от 100W, подходящо за всеки, който иска да разполага с независимо елктрозахранване при практикуване на екстремни спортове, лагеруване, палатки, къмпинг и други...
495.00лв. 545.00лв.
Соларна преносима зарядна батерия POWER BANK с голям капацитет от 50000mAh, подходяща за зареждане на смартфони, таблети, USB загряващи стелки и всякаква друга електроника, изискваща зарядно устройство на DC 5V. Батерията може да се зарежда както от мрежата, така и посредством вградения соларен ..
34.00лв.
Преносима Соларна зарядна система 60W за лаптоп, смартфон, акумулатор Преносима Соларна зарядна система 60W за лаптоп, смартфон, акумулатор
Нов
Висококачествена преносима соларна система за зареждане на телефон, таблет, лаптоп, акумулатор, подходяща за всеки, който обича екстремните спортове, лагеруване, палатки, къмпинг и други.Системата е изключително удобна, лесно преносима, разгъваща се тогава, когато Ви е необходима, с удобни метал..
365.00лв.
Мини соларен фонтан, захранван единствено посредством слънчева енергия. Помага за циркулация на кислород и вода аквариуми, езера и фонтани. Напълно захранвана от слънцето, помпата работи автоматично, като освен това е екологична и ефективна. Соларният фонтан е оборудван с 3 накрайника за различна ст..
45.00лв.
Страхотна сгъваема мини соларна система, позволяваща зареждането на Вашия телефон дори и на най-екстремните места, на които може да се намирате. Системата е изключително удобна, лесно преносима, разгъваща се тогава, когато Ви е необходима. Фотоволтаичните панели са високоефективни, достигащи пр..
115.00лв.
Хладилник 12V/220V с два режима на работа Хладилник 12V/220V с два режима на работа
Нов
Страхотен хладилник работещ на 12V или 220V - подходящ за кемпери, каравани, язовири, риболов, вили и много други.Може да се захранва и от малка соларна система. Работи в два режима на охлаждане или отопление. Основни характеристики:Тегло: 5.9 (Kg) Размери: 33x27x42cm Цвя..
295.00лв. 375.00лв.
Соларно хендсфри Соларно хендсфри
ИЗЧЕРПАН
Соларното хендсфри с вграден Bluetooth високоговорител за кола позволява безжично приемане и отказване на обаждания. Възможност за гласово набиране. Силен и ясен звук. Лесен за използване, с него може да си осигурите безопасно шофиране. Характеристики:Вграден соларен панел за зареждан..
65.00лв.
Преносима Соларна зарядна система 40W Преносима Соларна зарядна система 40W
Нов ИЗЧЕРПАН
Висококачествена преносима соларна система, подходяща за всеки, който обича екстремните спортове, лагеруване, палатки, къмпинг и други.Системата е изключително удобна, лесно преносима, разгъваща се тогава, когато Ви е необходима, с удобни метални дръжки за закачане. Фотоволтаичните панели са вис..
295.00лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)