Menu
Your Cart

Соларни джаджи

Изделия, макети и малки устройства, изцяло захранвани от фотоволтаици. Преносими соларни зарядни продукти за зареждане на телефон, таблет, лаптоп, смартфон, акумулатор и много други. Зарядни соларни системи с различна мощност за зареждане на всякакъв тип акумулаторни батерии. Сгъваеми соларни зарядни системи, които благодарение на своята компактност и малко тегло, са изключително удобни за пренасяне. Соларно хендсфри.

Соларна зарядна система за телефон 21W с вградена LiPo батерия 10000mAh Соларна зарядна система за телефон 21W с вградена LiPo батерия 10000mAh
ОЧАКВАМЕ ДОСТАВКА
Страхотна сгъваема зарядна соларна система за телефон, позволяваща зареждането на Вашия смартфон дори и на най-екстремните места, на които може да се намирате. Системата разполага и с вградена литиево-полимерна батерия с капацитет от 10000mAh, което прави зарядния процес на Вашите устройства възможе..
185.00лв.
Изключително удобно и лесно за пренасяне мултифункционално соларно зарядно за таблет, лаптоп, смартфон, акумулатор, с номинална мощност от 100W, подходящо за всеки, който иска да разполага с независимо елктрозахранване при практикуване на екстремни спортове, лагеруване, палатки, къмпинг и други...
439.00лв. 545.00лв.
Зарядна станция (за стена) Noark монофазна T2 10-32A
Нов
Зарядна станция Noark Ex9EV е предназначена за монтиране на стена и е подходящо за зареждане на  електрически превозни средства (EV). Устройството е оборудвано с токов прекъсвач за тип B, който е необходима защита на EV зарядни устройства. Батерията на EV работи на DC принцип и може да възникне..
1,650.00лв.
Преносима Соларна зарядна система 60W за лаптоп, смартфон, акумулатор Преносима Соларна зарядна система 60W за лаптоп, смартфон, акумулатор
ИЗЧЕРПАН
Висококачествена преносима соларна система за зареждане на телефон, таблет, лаптоп, акумулатор, подходяща за всеки, който обича екстремните спортове, лагеруване, палатки, къмпинг и други.Системата е изключително удобна, лесно преносима, разгъваща се тогава, когато Ви е необходима, с удобни метал..
365.00лв.
Мини соларен фонтан, захранван единствено посредством слънчева енергия. Помага за циркулация на кислород и вода аквариуми, езера и фонтани. Напълно захранвана от слънцето, помпата работи автоматично, като освен това е екологична и ефективна. Соларният фонтан е оборудван с 3 накрайника за различна ст..
38.00лв. 45.00лв.
Хладилник 12V/220V с два режима на работа Хладилник 12V/220V с два режима на работа
ДОСТАВКА 2-3 СЕДМИЦИ
Страхотен хладилник работещ на 12V или 220V - подходящ за кемпери, каравани, язовири, риболов, вили и много други. Работи на принципа на термоелектрическо охлаждане, като двата вградени охладителни вентилатори позволяват температурата да се поддържа до 20 градуса под температура на околната среда до..
199.00лв. 275.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)