Menu
Your Cart

Монокристални

Монокристалните слънчеви панели получават името си от начина, по който са направени. Всяка от отделните слънчеви клетки съдържа силициева пластина, която е направена от монокристал силиций. Най-разпространените все още монокристални панели съдържат или 60 или 72 слънчеви клетки, в зависимост от размера на панела.

Монокристалните слънчеви панели обикновено имат най-висока ефективност и мощност от всички видове слънчеви панели. Ефективността на монокристалния панел може да варира от 17% до 23%.

Тъй като монокристалните слънчеви клетки са направени от единичен силициев кристал, електроните могат да текат по-лесно през клетката, което прави ефективността на фотоволтаичните клетки по-висока от другите видове слънчеви панели.

По-високата ефективност на монокристалните слънчеви панели означава, че те изискват по-малко пространство, за да достигнат дадена мощност. Така че, монокристалните слънчеви панели обикновено имат по-висока мощност от поликристалните или тънкослойните модули.

С други думи, ще ви трябват по-малко монокристални слънчеви панели във вашата слънчева енергийна система, в сравнение с по-голям брой поликристални слънчеви панели, за да генерирате едно и също количество енергия,. Това прави монокристалните слънчеви панели идеални за хора с ограничено пространство на покрива.

Монокристален панел 550 Wp Yingli Mono Half cut
Нов
Мощен и високоефективен монокристален соларен панел 545 Wp Yingli Mono Half cut !!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 5 БРОЯ.Yingli Solar  е един от най-големите и стари производители на соларни панели в света, със..
225.00лв.
Монокристален панел 600 Wp Yingli Mono Half cut
Нов
Мощен и високоефективен монокристален соларен панел 600 Wp Yingli Mono Half cut !!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 5 БРОЯ.Yingli Solar  е един от най-големите и стари производители на соларни панели в света, със..
249.00лв.
Соларен монокристален панел Jinko Tiger Neo - N type 580Wp Half Cut
Нов
Соларен монокристален панел Jinko Tiger Neo - N type 580Wp Half Cut - качество без компромис!!!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ ЗА ПОРЪЧКИ НАД 5 БРОЯ.Монокристалният соларен панел Tiger Neo на един от най-големите производители на фотов..
249.00лв.
Jinko Tiger Neo - N-type 480Wp Half Cut, соларен монокристален панел от най-високо качество!!!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  ПРИ ПОРЪЧКА НА НАЙ-МАЛКО 5 ПАНЕЛА ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ.Монокристалният соларен панел Tiger Neo на един от най-големите произ..
219.00лв.
Мощни и високо ефективни соларни панели 405 Wp Yingli Mono Half cut !!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  ПРИ ПОРЪЧКА НА НАЙ-МАЛКО 5 ПАНЕЛА ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ.Yingli Solar  е един от най-големите и стари производители на соларни панели ..
199.00лв.
Соларен фотоволтаичен панел с изходна мощност от 110W на отлична цена. Панелът е изработен по най-новата технология на припокриващи се соларни клетки (англ. shingled), което елиминира използването на шини (англ. bus-bar) за свързването на клетките. По този начин се елиминират празнините между клетки..
169.00лв.
Качествен монокристален соларен фотоволтаичен панел с изходна мощност от 170Wp на отлична цена. Панелът е изработен по най-новата технология на припокриващи се соларни клетки (англ. shingled), което елиминира използването на шини (англ. bus-bar) за свързването на клетките. По този начин се елиминира..
225.00лв. 265.00лв.
Фотоволтаичен соларен панел 50Wp - подходящ за малки системи, осветление, помпи, зареждане на акумулатори на 12 волта за електропастири, каравани, пчелни кошери и други.Панелът е изработен по най-новата технология на припокриващи се соларни клетки (англ. shingled), което елиминира използван..
99.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)