Menu
Your Cart

Монокристални

Монокристалните слънчеви панели получават името си от начина, по който са направени. Всяка от отделните слънчеви клетки съдържа силициева пластина, която е направена от монокристал силиций. Най-разпространените все още монокристални панели съдържат или 60 или 72 слънчеви клетки, в зависимост от размера на панела.

Монокристалните слънчеви панели обикновено имат най-висока ефективност и мощност от всички видове слънчеви панели. Ефективността на монокристалния панел може да варира от 17% до 23%.

Тъй като монокристалните слънчеви клетки са направени от единичен силициев кристал, електроните могат да текат по-лесно през клетката, което прави ефективността на фотоволтаичните клетки по-висока от другите видове слънчеви панели.

По-високата ефективност на монокристалните слънчеви панели означава, че те изискват по-малко пространство, за да достигнат дадена мощност. Така че, монокристалните слънчеви панели обикновено имат по-висока мощност от поликристалните или тънкослойните модули.

С други думи, ще ви трябват по-малко монокристални слънчеви панели във вашата слънчева енергийна система, в сравнение с по-голям брой поликристални слънчеви панели, за да генерирате едно и също количество енергия,. Това прави монокристалните слънчеви панели идеални за хора с ограничено пространство на покрива.

Соларен монокристален панел Sunrise Aquaman 540Wp Half Cut
Нов
Монокристалният соларен панел Sunrise Aquaman 540Wp на един от най-големите производители на фотоволтаични модули Sunrise с мощност от 540Wp е изключително качествен соларен панел, с много добра ефективност до 20,92% и на конкурентна цена. Risen предефинира високоефективната серия модули чрез и..
519.00лв.
Соларен панел 455Wp Risen Titan Half Cut MONO PERC
Нов
Монокристалният соларен панел на  производител на фотоволтаични модули Risen Titan с мощност от 455Wp е един от най-добрите монокристални соларни модули, с отлична ефективност до 20,8% и на страхотна цена. Risen са компанията, която произвежда модули с най-нисък процент температурни загуби..
445.00лв.
Мощни и високо ефективни соларни панели 410 Wp Yingli Mono Half cut !!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  ПРИ ПОРЪЧКА НА НАЙ-МАЛКО 1 ПАЛЕТ ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ.Yingli Solar  е един от най-големите и стари производители на соларни панели в..
326.00лв.
Соларен фотоволтаичен панел с изходна мощност от 110W на отлична цена. Панелът е изработен по най-новата технология на припокриващи се соларни клетки (англ. shingled), което елиминира използването на шини (англ. bus-bar) за свързването на клетките. По този начин се елиминират празнините между клетки..
169.00лв.
Качествен монокристален соларен фотоволтаичен панел с изходна мощност от 170Wp на отлична цена. Панелът е изработен по най-новата технология на припокриващи се соларни клетки (англ. shingled), което елиминира използването на шини (англ. bus-bar) за свързването на клетките. По този начин се елиминира..
265.00лв.
Соларен фотоволтаичен панел 180Wp 12V Shingled
Нов
Качествен монокристален соларен фотоволтаичен панел с изходна мощност от 180Wp на отлична цена и с компактни размери. Панелът е изработен по най-новата технология на припокриващи се соларни клетки (англ. shingled), което елиминира използването на шини (англ. bus-bar) за свързването на клетките. По т..
269.00лв.
Мощни и високо ефективни соларни панели 545 Wp Yingli Mono Half cut !!! С ВКЛЮЧЕНА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ПОВЕЧЕТО НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ В РАМКИТЕ НА 7 РАБОТНИ ДНИ.Yingli Solar  е един от най-големите и стари производители на соларни панели в света, със заводи в Китай, САЩ, Бразили..
13,180.00лв.
Соларен панел с изходна мощност от 30 W, намиращ приложение в малки соларни системи. Той може да поддържа големи акумулатори на различни видове машини /трактори, тирове и други/, или да зарежда малки акумулатори на 12V до 10-30 ah. Съхранената в акумулатора енергия може да бъде използвана за ос..
79.00лв.
Фотоволтаичен соларен панел 50Wp - подходящ за малки системи, осветление, помпи, зареждане на акумулатори на 12 волта за електропастири, каравани, пчелни кошери и други.Соларният панел има кабели с дължина от около 20 см, които завършват с MC4 накрайници, като за удължаване на кабелите..
119.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)