Menu
Your Cart

PWM контролери

PWM контролерите са по-евтини и практични контролери в сравнение с MPPT контролерите. Тук ще споменем накратко техните основни предимства и недостатъци:

Предимства на PWM контролерите

● Ниска пазарна цена
● Доказана във времето технология за зареждане.
● Надеждни

Недостатъци на PWM контролерите

● Номиналното напрежение на соларния панел трябва да е близко или да съвпада с това на зареждания акумулатор
● При дъждовно или по-мрачно време е възможно намаляване на КПД на контролера поради намаляване на неговото напрежение.
● По-нисък коефициент на ефективност при много горещо време.


Соларен контролер 10А с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V чрез соларни фотоволтаични панели, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12. В допълнение контролерът разполага и с един USB изход (5V, 2A), към които могат да бъдат включени..
39.00лв.
Соларен контролер Lumiax MAX с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и с дв..
79.00лв.
Соларен контролер Lumiax MAX 30A с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и ..
95.00лв.
Соларен контролер Lumiax MAX 40A с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и ..
120.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)