Menu
Your Cart

PWM контролери

PWM контролерите са по-евтини и практични контролери в сравнение с MPPT контролерите. Тук ще споменем накратко техните основни предимства и недостатъци:

Предимства на PWM контролерите

● Ниска пазарна цена
● Доказана във времето технология за зареждане.
● Надеждни

Недостатъци на PWM контролерите

● Номиналното напрежение на соларния панел трябва да е близко или да съвпада с това на зареждания акумулатор
● При дъждовно или по-мрачно време е възможно намаляване на КПД на контролера поради намаляване на неговото напрежение.
● По-нисък коефициент на ефективност при много горещо време.


Соларен контролер 10А с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и с два USB и..
39.00лв.
Наличност: По заявка Срок на доставка: 10-20 дни  Капсулован влагоустойчив соларен контролер 10А с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни кон..
48.00лв.
Соларен контролер 20А с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и с два USB и..
49.00лв.
Соларен контролер 30А с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и с два USB и..
69.00лв.
Соларен контролер 40А с PWM технология за контролирано зареждане на акумулаторни батерии на 12V или 24V чрез соларни фотоволтаични панели посредством автоматично разпознаване, както и за директно захранване на различни консуматори, работещи на 12/24V. В допълнение контролерът разполага и с два USB и..
101.00лв.
Соларен заряден контролер 60А с PWM технология и дисплей, показващ голям брой параметри като напрежение на батерията, заряден ток от панелите, зарядно PV напрежение, изходен ток, акумулирана мощност и други. Контролерът се използва за контролирано зареждане на различен тип акумулаторни батерии ..
128.00лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)