Menu
Your Cart

Соларно осветление

Предлагаме голямо разнообразие от удобни практични соларни продукти за безжично осветяване на къща, вила, двор, градина, улици, стопански постройки и много други. Разполагаме и с преносими соларни системи и продукти, които намират страхотно приложение при излети, къмпингуване, походи, палатки, лов и риболов, почивка на бунгало, екстремни спортове и др. Продуктите, които може да намерите в тази категория  включват:

  • Соларни лампи за стена с и без сензор за движение
  • Соларни прожектори
  • Соларен фенер
  • Преносима мини соларна система за осветление и зареждане на телефон
  • Улично соларно осветление
  • Градинско соларно осветление


Мобилна мини соларна система с вградена акумулаторна батерия, която може да се зарежда както само от слънцето посредством соларен панел, така и от електрическата мрежа. Соларната система е изключително практична и подходяща за излети, лов и риболов, къмпинг, палатки, вили, както и навсякъде, където ..
65.00лв. 74.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 20W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 7W и литиево-йонна акумулаторна батерия 4.8Ah/6.4V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и навс..
65.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 40W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 10W и литиево-йонна акумулаторна батерия 4.8Ah/6.4V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и нав..
89.00лв.
Страхотна градинска соларна лампа, подходяща за монтаж в градина или на стена. Режими на работа на соларната лампа:1. Натиснете бутона на гърба на тялото еднократно за режим пълна осветеност 100%2. Натиснете бутона 3 пъти за режим на осветеност 50%3. Натиснете бутона 5 пъти за режим на фла..
55.50лв.
Удобен и компактен соларен прожектор с датчик за движение, подходящ за всеки дом, градина и вила. Осигурете си светлина навсякъде, където Ви е необходима - станете независими от електричеството.Принцип на работа:Прожекторът разполага с 2 режима на работа: Режим 1: През тъмната част на денонощие..
79.00лв.
Соларна LED лампа с датчик за движение, която се монтира към стена. Лампата разполага с функция за автоматично идентифициране на ден и нощ, както и сензор, който активира лампата вечер при наличие на движение в близост до нея.  Характеристики:2 сензора: Светлинен датчик и датчик за движение, п..
25.00лв.
Страхотно соларно осветление за чадър, подходящо за:Къмпинг, барбекю, почивка край масичката, за  вечери с вашите семейства или приятели. Колко величествена е нощта!Излъчваната светлина от вашият чадър ще създаде лукс за вас. Осветлението притежава 36 броя ярки светодиода и 3 режима на осветлени..
99.99лв.
Преносим соларен фенер и прожектор, идеален за къмпниг, риболов, излет, вила, дома, както и навсякъде, където Ви е необходимо осветление. Може да се зарежда както посредством вградения соларен панел, така и от електрическата мрежа.  Технически параметри:Материал: PC / ABS Брой LED фенер: 6 LE..
36.00лв.
Соларна LED лампа с вградена акумулаторна батерия, захранвана от соларен панел с мощност от 1W, 6V. Преносимата соларна лампа е незаменима и винаги в употреба винаги когато сте на риболов, къмпинг, вила и навсякъде, където имате нужда от независимо осветление. Зарежда се слънцето или от електрическа..
24.50лв.
Соларна Система за Телевизор 12V
ИЗЧЕРПАН
Продукта не е наличен /срок за доставка 3-4 седмици/Мобилна соларна система с вградена акумулаторна батерия, която може да се зарежда както само от слънцето посредством соларен панел, така и от електрическата мрежа. Соларната система е изключително практична и подходяща за излети, лов и риболов, към..
395.00лв.
Фотоволтаичната соларна система е подходяща за осветяване на стандартен билборд.Офертата включва следните компоненти:кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.Фотоволтаичен панел 170Wp - 2 броя Соларен контролер 20А - 1 брой LED прожектор 12V/20W - 2 броя Акумулат..
1,359.00лв.
Фотоволтаичната соларна система е подходяща за осветяване на стандартен билборд.Офертата включва следните компоненти:кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.Фотоволтаичен панел 50Wp - 1 брой Соларен контролер 10А - 1 брой LED прожектор 12V/10W - 1 брой Акумулатор Victron ..
891.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 8W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 18W и литиево-йонна акумулаторна батерия 6Ah/12V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и навсякъ..
458.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 12W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 20W и литиево-йонна акумулаторна батерия 6Ah/12V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и навсяк..
528.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 15W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 30W и литиево-йонна акумулаторна батерия 12Ah/12V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и нався..
668.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 20W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 40W и литиево-йонна акумулаторна батерия 18Ah/12V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и нався..
1,090.00лв.
Интегрирано соларно осветление с 25W LED лампа и вграден високоефективен поликристален соларен панел с мощност от 50W и литиево-йонна акумулаторна батерия 21Ah/12V. Лампата е влагозащитена и подходяща за външен монтаж като осветление за пътищата, паркове, градини, вили, външен паркинг, както и нався..
1,390.00лв.
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)