Menu
Your Cart

Помпени инвертори

Помпените инвертори, които предлагаме, представляват соларен инвертор, който позволява да се превключва захранването от постояннотоковата мощност, получена от слънчевите панели, към променливотокова мощност, необходима за управление и работа на помпата. Със соларния помпен инвертор помпите могат да се адаптират към възобновяемите източници на енергия като слънцето, а не към традиционните електрически източници или генератори. Помпените соларни инвертори, които предлагаме, са с вградено слънчево зарядно устройство с MPPT технология, позволяващо максимален добив от слънчева енергия. Освен това, те са лесен за монтаж и инсталация и са с ниски експлоатационни разходи. Соларният помпен инвертор се превръща в екологично решение за селските райони, където електрическата мрежа е скъпа и ненадеждна.

 

Предлагаме соларни помпени инвертори както за захранване на монофазни, така и на трифазни помпи както следва:

  • Захранване на монофазна помпа с максимална мощност до 2.2kW
  • Захранване на трифазна помпа с максимална мощност до 15kW

 

Соларен помпен инвертор монофазен 2.2kW Соларен помпен инвертор монофазен 2.2kW
Нов
Монофазен соларен помпен инвертор за захранване на всички видове монофазни помпи с мощност до 2.2 киловата. Соларният помпен инвертор преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двигателя. Инверторът не се нуждае от акумулаторни батерии за своята работа, като по този начин спомага ..
995.00лв.
Соларен помпен инвертор трифазен 11kW Соларен помпен инвертор трифазен 11kW
Нов
Трифазен соларен помпен инвертор, който позволява захранване на всички видове трифазни помпи с мощност до 11 киловата единствено и само от слънцето. Соларният помпен инвертор е с вграден MPPT заряден контролер и преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двигателя. Инверторът не с..
1,495.00лв.
Соларен помпен инвертор трифазен 15kW Соларен помпен инвертор трифазен 15kW
Нов
Трифазен соларен помпен инвертор, който позволява захранване на всички видове трифазни помпи с мощност до 15 киловата единствено и само от слънцето. Соларният помпен инвертор е с вграден MPPT заряден контролер и преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двигателя. Инверторът не с..
1,945.00лв.
Соларен помпен инвертор трифазен 2.2kW Соларен помпен инвертор трифазен 2.2kW
Нов
Трифазен соларен помпен инвертор, който позволява захранване на всички видове трифазни помпи с мощност до 2.2 киловата единствено и само от слънцето. Соларният помпен инвертор е с вграден MPPT заряден контролер и преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двигателя. Инверторът не ..
995.00лв.
Соларен помпен инвертор трифазен 7.5kW Соларен помпен инвертор трифазен 7.5kW
Нов
Трифазен соларен помпен инвертор, който позволява захранване на всички видове трифазни помпи с мощност до 7.5 киловата единствено и само от слънцето. Соларният помпен инвертор е с вграден MPPT заряден контролер и преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двигателя. Инверторът не ..
1,245.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)