Menu
Your Cart

Помпени инвертори

Помпените инвертори, които предлагаме, представляват соларен инвертор, който позволява да се превключва захранването от постояннотоковата мощност, получена от слънчевите панели, към променливотокова мощност, необходима за управление и работа на помпата. Със соларния помпен инвертор помпите могат да се адаптират към възобновяемите източници на енергия като слънцето, а не към традиционните електрически източници или генератори. Помпените соларни инвертори, които предлагаме, са с вградено слънчево зарядно устройство с MPPT технология, позволяващо максимален добив от слънчева енергия. Освен това, те са лесен за монтаж и инсталация и са с ниски експлоатационни разходи. Соларният помпен инвертор се превръща в екологично решение за селските райони, където електрическата мрежа е скъпа и ненадеждна.

 

Предлагаме соларни помпени инвертори както за захранване на монофазни, така и на трифазни помпи както следва:

  • Захранване на монофазна помпа с максимална мощност до 2.2kW
  • Захранване на трифазна помпа с максимална мощност до 15kW

 

Монофазен соларен помпен инвертор за захранване на всички видове монофазни помпи с мощност до 2.2 киловата. Соларният помпен инвертор преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двигателя. Инверторът не се нуждае от акумулаторни батерии за своята работа, като по..
830.00лв.
Трифазен соларен помпен инвертор, който позволява захранване на всички видове трифазни помпи с мощност до 7.5 киловата единствено и само от слънцето. Соларният помпен инвертор е с вграден MPPT заряден контролер и преобразува фотоволтаичната енергия за директно задвижване на двига..
1,445.00лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)