Menu
Your Cart

Калкулатор за оразмеряване на инвертори

Предоставяме ви нашият калкулатор за оразмеряване инвертори. Калкулаторът е универсален и може да се използва за всички видове инвертори. В случай, че вашата инсталация няма да разполага с батерии не избирайте системно напрежение.

Данните за въвеждане може да откриете в datasheet-а на избраните от вас артикули, а те са от нашият уебсайт, може да откриете всички необходими технически данни в спецификацията на продукта.

Калкулаторът предлага и опцията за изчисление на конфигураиця от стрингове свързани към инвертора, като при неподходяща конфигурация генерира резултат 0, а при подходяща резултат 1 ца. При необходимост от помощ или възникнали допълнителни въпроси, моля да се свържете с нас.
*Забележка: Стойностите генерирани в Ah / капацитете на батерийният блок/ следва да се разчитат по следният начин. Например при избор на система с напрежение 24V и резултат на калкулатора 100 Ah - следва да си представим, че са ни необходими 2 бр. акум. х 12V всеки с капацитет около 50 Ah - 60 Ah, ако същата система бъде реализирана в 12V вариант, следва да предвидим 1 бр. акумулатор с капацитет около 100Ah. Системите са оразмерени за 1-2 дни автономност без слънце /мрачно време/, моля изпратете ни вашата калкулация за професионално оразмеряване на вашата фотоволтаична система

*Посочените резултати следва да служат само за ориентир. Фирма Екс Пи Ай ООД не носи отговорност при повреди на устройства, закупени от трети лица оразмерени чрез нашият калкулатор.