Fronius пуска в производство нов хибриден инвертор Primo GEN24

Автор admin 04/09/2019 0 Коментари

Fronius ще представи новия си хибриден инвертор Primo GEN24 в Солт Лейк Сити на изложението Solar Power International 2019. Новото решение включва всички досегашни предимства на SnapINverter, както в допълнение новият инвертор е изключително компактен и адаптивен, позволяващ управление чрез мобилно/web приложение и е лесен за обслужване. Новият all-in-one хибриден инвертор комбинира функциите на множество устройства в едно единствено компактно устройство: зарядно за батерията, инвертор, контролер и разполага с интелигентността да бъде умната операционната система, контролираща енергийното захранване на вашия дом. Продуктът обаче няма да бъде пуснат на масовия пазар преди 2020 г.

 

 

Според Fronius този нов продукт ще осигури за първи път основно аварийно захранване, дори за онези клиенти, които не желаят да закупят батерия веднага. За клиенти, които вече имат батерия, устройството предлага изпитано решение за backup, което може да снабди цялото домакинство с аварийно захранване. Инверторът може да се използва във всякакъв тип система.

„Очакваме с нетърпение да представим още решения на фирмите, инсталиращи соларни системи. Базирани на адаптивен системен дизайн, нашите решения се адаптират към нуждите на отделните клиенти, като помагат за извеждането на соларната енергия на следващото ниво “, заяви Адриан Нороньо, президент и изпълнителен директор на Fronius USA.

 

В центъра на решенията на Fronius е онлайн платформата Fronius Solar.web, която осигурява най-модерното наблюдение и дистанционно отстраняване на проблеми, а също така дава подробна информация за енергийната система на клиента. Това дава възможност на инсталаторите да станат личен енергиен консултант на собствениците на жилища. Персонализираните решения, които се адаптират към нуждите на отделните клиенти и бъдещите възможности за продажба, помагат на инсталаторите на Fronius да добият значително предимство спрямо конкурентите си.

 

Fronius ще представи и останалите си продукти на изложението SPI 2019. Трифазният инвертор Fronius Symo Advanced е първият сертифициран на пазара SunSpec Rapid Shutdown инвертор. Интегрираният PLC (Power Line Communication) трансмитер елиминира необходимостта от допълнителен комуникационен хардуер. За по-добро обслужване на 208 V трифазни приложения, като напр. селскостопански сгради, църкви или общински сгради, продуктовата линия Symo също включва 208 VAC версии.

 

За монофазни приложения инверторът Fronius Primo е идеалният компактен монофазен инвертор. Елегантният дизайн е оборудван с иновативната SnapINverter система за монтаж на Fronius, която позволява лесна, сигурна и удобна инсталация. Fronius Primo 10-15 kW е най-мощният монофазен клас инвертори на пазара и позволява включване на соларна мощност с напрежение до 1000 VDC

Коментирай