Хибридните инвертори Voltronic са едни от най-ефективните, надеждни и достъпни за използване инвертори, налични на пазара.

Една от отличителните характеристики на инверторите Voltronic Max е тяхната висока ефективност. Устройствата използват нова технология за минимизиране на количеството енергия, загубено по време на процеса на преобразуване, което може да ви помогне да извлечете повече енергия от вашата соларна конфигурация

Освен с високата си ефективност, инверторите Voltronic са известни и със своята надеждност. Тези инвертори са създадени за продължителна работа, с висококачествени компоненти и строги процедури за тестване, за да се гарантира, тяхното безотказно действие. Това означава, че при правилен монтаж и осигуряване на подходящи защити, можете да разчитате на вашия инвертор Voltronic, да осигурява постоянна мощност за години напред.

Друго предимство на инверторите Voltronic е лесната им употреба. Тези инвертори са проектирани с мисъл за потребителя, с лесен интерфейс, позволяващ бърза настройка. Независимо дали сте опитен професионалист в соларният сектор или настройвате за първи път, ще откриете, че инверторите Voltronic Max са лесни за настройка и работа. Това може да ви спести време и разочарование и да ви помогне бързо да стартирате системата си.

Когато става въпрос за избор на инвертор за вашата соларна инсталация, важно е да изберете продукт, на който можете да се доверите. Със своята ефективност, надеждност и лекота на използване, инверторите Voltronic Max са отличен избор за всеки, който търси висококачествен и надежден инвертор в средният ценови клас. Независимо дали искате да захранвате вашия дом или бизнес, инверторите от серията могат да ви помогнат да постигнете целите си. MPPT технология с високо КПД гарантираща високо производство от соларни панели.

По отношение на инсталацията, инверторите Voltronic са проектирани да бъдат възможно най-лесни за потребителя. Те са снабдени с подробни инструкции и ясни схеми на свързване, което улеснява дори начинаещите монтажници в процеса на работата. Освен това, инверторите от серията MAX са създадени с допълнителни функции, като защита от свръхток и пренапрежение, за да се предотврати евентуална повреда на вашата система.

Като цяло, ако търсите висококачествен и надежден инвертор за вашата фотоволтаична система, силно препоръчвам инверторите Voltronic Max. Със своята ефективност, надеждност, лекота на използване и отличен съпорт, тези инвертори са правилният избор за вас.
Плюсове:

 • Висока ефективност MPPT технология
 • Отлична надеждност и издръжливост, с висококачествени компоненти и строги процедури за тестване, за да се гарантира дълготрайна работа
 • Удобен за потребителя интерфейс и лесна настройка
 • Широка гама от модели, подходящи за всички цели
 • Голяма част от гамата поддържа LiOn батерии
 • Достъпна цена
 • Разполагат с дистанционен мониторинг
 • Позволяват паралелно свързване, като по този начин могат да повишат изходната мощност


Минуси:

 • В много редки случаи при обновяване на фърмуера, възникват софтуерни пробелми./отстраняват се сравнително бързо/
 • За някои потребители инверторите са една единя по шумни, заради вентилаторното охлаждане по време на работа
 • При претоварване изключват соларното захранване и преминават само на мрежов режим, докато консумираната мощност не стане равна или по-малка от максималната на инвертора./Това може да се минимализира при предварителна консултация със специалист относно избора на подходящ инвертор за вашите нужди/
 • Моделите от 3,5kW и 5,5 kW не поддържат LiOn батерии

Като цяло плюсовете на инверторите Voltronic надделяват над минусите. Въпреки че има някои проблеми, за които някои потребители съобщават, те са относително незначителни и не влошават цялостното качество и производителност на продукта. Ако търсите висококачествен, надежден инвертор за вашата соларна или батерийна система, Voltronic Max определено си заслужава да попадне във вашето полезрение.

Може да разгледате предлаганите от нас хибридни инвертори от серията като посетите следната връзка