Menu
Your Cart

Обект Соларно видеонаблюдение на пчелин с 4G камера

Автономна соларна система за захранване на камери за видеонаблюдение на пчелин с пикова фотоволтаична мощност до 285 Wp - с акумулаторен блок, захранвана изцяло и единствено от соларни фотоволтаични панели. Системата е предназначена да покрива консумацията на електроенергия на 1 брой 4G ротационна камера. Фотоволтаичният панел, използван в инсталацията е монокристален, с пикова мощност от 285Wp. Може да се наблюдава от неограничено разстояние на смартфон, лаптоп, компютър. Освен за видеонаблюдение на пчелини, системата е подходяща и за автномно и отдалечено видеонаблюдение на къщи, земеделски земи и други, особено подходяща за райони, където електрическата мрежа не е достъпна.

Системата работи по следният начин: Камерата разполага с вграден 4G рутер, където се поставя SIM картата за пренос на данни (на който и да е оператор). Непосредствено след това се създава сървър, с име и парола, чрез които можете да извършвате видеонаблюдение, навсякъде където и да се намирате, стига да разполагате с интернет на устройството, от което ще наблюдавате.

При отчитане на нарушител камерата веднага ще ви алармира посредством мобилното приложение и чрез имейл, като има възможност и за запис директно на FTP сървър или SD карта.

Камера е с обхват до 50 метра, позволява възможност за приближаване на образа, поддържа нощен режим на работа благодарение на мощни LED светодиода.

Системата работи без наличие на мрежа, като при недостиг на енергия от фотоволтаичните панели допълнителната консумация бива покрита от акумулаторния блок, като соларните панели винаги са приоритетното захранване. Акумулаторният блок може да осигури до 900Wh автономно захранване при пълен заряд на акумулаторните батерии.

Инсталацията покрива на 100% консумацията на електроенергия на нашия клиент.

 

Обща инсталирана мощност: 285 Wh

Брой соларни панели: 1 бр. х 285 Wp QCells

Камера: 1 брой 4G камерa

Годишна производителност на ел.енеригя: 385 kWh

Тип на панелите: Поликристални

Батерии: 1 бр. Sunlight 150Ah

Предназначение: Автономна система за видеонаблюдение

Местонахождение: област Стара Загора

Снимки 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •