Menu
Your Cart

Соларно видеонаблюдение с WiFi камера

Соларно видеонаблюдение с WiFi камера
Соларно видеонаблюдение с WiFi камера
1,450.00лв.
на 12 вноски по 135.33 лв.

Соларна Система за захранване на камера за видеонаблюдение от ново поколение, захранвана изцяло и единствено от соларни фотоволтаични панели. Може да се наблюдава от неограничено разстояние на смартфон, лаптоп, компютър. Подходяща за видеонаблюдение на пчелини, къщи, земеделски земи и много други, особено подходяща за райони, където електрическата мрежа не е достъпна.

Системата работи по следният начин: Осигурява се интернет от 4G карта, която се поставя в камерата, осигуряващ перфектен сигнал. Непосредствено след това се създава сървър, с име и парола, чрез които можете да извършвате видеонаблюдение, навсякъде където и да се намирате, стига да разполагате с интернет на устройството, от което ще наблюдавате.

При отчитане на нарушител камерата веднага ще ви алармира посредством мобилното приложение и чрез имейл, като има възможност и за запис директно на FTP сървър или SD карта на камерата.

Камера е с обхват до 50 метра, позволява възможност за въртене, увеличаване на образа, поддържа нощен режим на работа благодарение на своите мощни 4 LED светодиода. Соларната система за ток може да захранва и стандартни IP камери работещи с DVR.

 

Комплектът включва:

  • Водоустойчива WiFi Камера с ротация 1 бр.
  • Соларен панел 170 Wp - 1 бр.
  • Карбонов акумулаторl 100 Ah - 1 бр.
  • Ел. Табло - 1 бр.
  • Стабилизатор на напрежение - 1 бр.
  • MC4 накрайници - 1 к-т.
  • Соларен контролер MPPT 20A  - 1 бр.
  • Соларен кабел 4мм2 - 2х3 метра.
  • 4G Рутер

В комплекта са включени абсолютно всички необходими компоненти за перфектната работа на системата, като в ценовото предложение не е включена цената за монтаж и конструкция на инсталацията, тъй като могат да бъдат извършени от клиента.

Соларното видеонаблюдение е програмирано така, че да издържа до 48 часа без никаква светлина и заряд от слънцето при пълен заряд на акумулаторната батерия. В общи линии Вашата видеокамера ще работи 365 дни в годината, без прекъсвания. Камера може да се наблюдава едновременно от до 5 посетителя.

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.

Напишете отзив

Забележка: Моля, пишете на кирилица!
Лош Добър
Антибот