Menu
Your Cart

Соларна система за хладилник и телевизия

Соларна система за хладилник и телевизия
Соларна система за хладилник и телевизия
2,790.00лв.
на 12 вноски по 260.40 лв.

Фотоволтаичната система е подходяща за захранване на малки консуматори с пикова мощност до 1200W - телевизор, осветление, малък хладилник(през лятото), лаптоп, малка дрелка и други.

Соларната система намира приложение на места където няма електричество - кемпери, каравани, вили, бунгала и т.н.⁹

Соларният инвертор е пълна синусоида - за разлика от тези модифицирана такава, той може да захранва и електроуреди със стартов ток. Освен това неговото КПД е много по-високо.

Офертата включва следните компоненти:

кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.

Примерни консуматори захранвани от подобна фотоволтаична система:

При пълен заряд, акумулаторът може да осигури резервна мощност от около 1400Wh

КонсуматорМощностЧасове работаОбща консумация
Телевизор LED50W4 часа200Wh
Осветление LED10W4 часа40Wh
Хладилник24 часа700Wh

 

 

Обща консумация за деня 200Wh+40Wh+700Wh = 940Wh, като при хубаво слънчево време към системата може да бъде включен и друг маломощен консуматор - например лаптоп, дрелка и др.

 

През светлата част на деня фотоволтаичните панели ще произвеждат средно на ден, в зависимост от сезона - между 890 и 3700 Wh енергия.

Допълнителни компоненти:

За да може, да завършите Вашата фотоволтаична система е необходимо да закрепите панела върху конструкция, както и да извършите окабеляването от панела до контролера, и съответно от контролера до батерията. След като определите необходимите Ви разстояния, имайте предвид, че трябва да умножите разстоянието x 2, защото ще прекарвате два кабела един за + и един за -. Конструкцията може да бъде изградена от клиента или закупена от нас.

Може да закупите соларни и силови кабели от нас (4мм2 - са подходящи за тази система), и по този начин да ги добавите във Вашата количка: СОЛАРЕН КАБЕЛ

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.

 

Напишете отзив

Забележка: Моля, пишете на кирилица!
Лош Добър
Антибот