Автономна соларна система за телевизор осветление

Автономна соларна система за телевизор осветление

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Captcha
  • Код на продукта:
  • Наличност: В наличност
  • 579.00лв.
на 12 вноски по 54.04 лв.

Автономната соларна система е подходяща за захранване на малки консуматори с пикова мощност до 800W - телевизор, осветление, зарядно за телефон и други.

Соларната система намира приложение на места, където няма електричество - кемпери, каравани, вили, бунгала и т.н.

Соларният инвертор е модифицирана синусоида

кликни върху продуктите, за да ги разгледаш индивидуално.

Примерни консуматори захранвани от подобна фотоволтаична система:

При пълен заряд, акумулаторът може да осигури резервна мощност от около 400Wh

 №​КонсуматорМощностЧасове работаОбща консумация
1Телевизор LED70W4 часа280Wh
2Осветление LED10W4 часа40Wh


При консумация от 280Wh+40Wh = 320Wh за деня и хубаво слънчево време към системата може да бъде включен и друг маломощен консуматор - например лаптоп.През светлата част на деня, фотоволтаичният панел ще произвежда средно на ден, в зависимост от сезона - между 200 и 500 Wh енергия.


Допълнителни компоненти:

За да може да завършите Вашата фотоволтаична система е необходимо да закрепите панела върху конструкция, както и да извършите окабеляването от панела до контролера, и съответно от контролера до батерията. След като определите необходимите Ви разстояния, имайте предвид, че трябва да умножите разстоянието x 2, защото ще прекарвате два кабела един за + и един за -. Конструкцията може да бъде изградена от клиента или закупена от нас.

Може да закупите соларни и силови кабели от нас (4мм2 - са подходящи за тази система), и по този начин да ги добавите във Вашата количка: СОЛАРЕН КАБЕЛ

Всички снимки на изобразените продукти са чисто илюстративни. Възможно е разминаване между реалния артикул и изображението, без това да променя характеристиките му и основните параметри.