Menu
Your Cart

Новини - Инвертор RSS Feed

25 ян. Инвертори Sorotec: Пълно ръководство за избор и инсталация
admin 0 133
Инвертори Sorotec: Пълно ръководство за избор и инсталацияРазглеждане на продуктовата гама на SorotecКогато става въпрос за фотоволтаични системи, изборът на правилния инвертор е от съществено значение за оптимизиране на ефективността и надеждността. Соротек продукти предлагат ши..
02 май Как правилно да оразмерим нашият инвертор
admin 0 872
Как правилно да изберем и оразмерим инвертор?*Може да използвате и нашият калкулатор за оразмеряване на инвертори, като посетите следната връзка-линк: Калкулатор1. Оразмеряване на максималният и минималният брой соларни модули, които могат да бъдат свързани към инвертора ни:1.1. ..
02 март Инвертори Voltronic Ревю
admin 0 720
Хибридните инвертори Voltronic са едни от най-ефективните, надеждни и достъпни за използване инвертори, налични на пазара.Една от отличителните характеристики на инверторите Voltronic Max е тяхната висока ефективност. Устройствата използват нова технология за минимизиране на коли..
10 ноем. Какъв Инвертор да изберем с модифицирана или пълна синусоида?
admin 0 11283
Ако имате кемпер или каравана, въпросът с избора на инвертор пълна синусоида или модифицирана синусоида е особено актуален. Наличието на инвертор с чиста синусоида е много полезно, тъй като с него можете да пускате електрониката си докато сте сред природата без никакви притеснени..
18 дек. Fronius пуска в производство нов хибриден инвертор Primo GEN24
admin 0 678
Fronius ще представи новия си хибриден инвертор Primo GEN24 в Солт Лейк Сити на изложението Solar Power International 2019. Новото решение включва всички досегашни предимства на SnapINverter, както в допълнение новият инвертор е изключително компактен и адаптивен, позволяващ упра..
03 ноем. Колко струва подмяната на соларен инвертор в България?
admin 0 2038
Колко струва замяната на слънчевия фотоволтаичен преобразувател - Соларен Инвертор в България?Разходи и съображения за подмяна на соларни инверториРазходите за подмяна на слънчевите фотоволтаични инвертори значително варират от един инвертор към друг. Най-общо казано, цената..
10 юли Соларен панел
admin 0 3087
Соларен панел - история, технология и предимства. Слънчевата енергия започва със слънцето. Соларните панели, известни още като слънчев панел, соларна клетка, слънчев елемент, фотоклетка, фотоелемент, фотоелектричен преобразувател се използват за преобразуване на светлината от слъ..
13 юни Соларен панел с 60 или 72 клетки?
admin 0 3512
Освен очевидната разлика в броя на соларните клетки, има различни плюсове и минуси при  използването на соларен панел с 60 и 72 клетки в различни соларни фотоволтаични системи.Първо малко предистория. Масовите соларни панели се изработват от блокове от силиконови слитъци, които с..
03 май Видове Соларен Инвертор
admin 0 4216
Инверторите са неразделна част от всяка слънчева фотоволтаична система и са отговорни за преобразуването на електроенергията, генерирана от соларни панели, в електричество за променлив ток, което може да се използва във Вашия дом или да бъде отдадено в мрежата. Въпреки множествот..
15 март Соларен Инвертор
admin 0 1562
Хората често си задават въпросът какво е соларен инвертор? Инверторите играят решаваща роля във всяка фотоволтаична енергийна система и често се считат за мозъка на проекта, независимо дали става дума за жилищна система с 3 kW или за 5-мегаватова електрическа централа. Основната ..
01 март Фотоволтаична централа за продажба на ток
admin 0 21660
Присъединяване на фотоволтаичнa централa с мощност до 30 kW към електроразпределителната мрежа В настоящата статия сме се постарали да опишем накратко стъпките и реда на присъединяване на производители на електроенергия от фотоволтаични централи с мощност до 30 kWp в урбанизи..
30 ноем. Фотоволтаична система за дома
admin 0 11490
Желаете да намалите сметките за ток? На пазара вече има точното решение, изискващо малка инвестиция и бърза възвръщаемост. Решението представлява фотоволтаична система за ток, свързана към мрежата, като към нея се инсталира допълнителен модул "Smart Meter", които управлява цялата..
28 септ. Соларен инвертор - идеята за
admin 0 330
Пионерът на слънчевата технология Fronius е разработил  поколение соларни инвертори, които вдъхновяват проектанти, монтажници и оператори на фотоволтаични системи - SnapInverter. Тези устройства вече се използват успешно в широк спектър от приложения в целия свят, от фамилни домо..
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)